1 februari 2007

De nyheter jag skrattar och gråter åt.

Tvål och Schampo ger pojkar bröst? :D
http://expressen.se/index.jsp?a=857117

Produkter innehållandes lavendel och tea tree olja ska enligt amerikansa forskare ha gett pojkar bröst. Hmm, undrar om min mamma badade mig i sånna produkter när jag var lite. Kanske inte helt otroligt... haha
Kanske detta är ett tips till småbröstade, det kanske är värt ett försök.


Nirvana gör dig gay?
http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,988093,00.html

Då känner jag många som är tokgay i smyg, kanske beror det på musiken?
Ska ringa min vän Hanna ikväll och diskutera med henne, vi beklagar oss ofta över pojkar, karlar, killar och män. Och diskuterar om hur mycket enklare det vore om man hade en annan läggning. Mer Nirvana på schemat för oss?


Pippi på pippi?
http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,989338,00.html

Elva svanar, snacka om pippi på pippi. Man kan ju undra vad det är för människa som har svanar som husdjur. Nåja, människan hade iaf tagit väl hand om svanarna verkar det som, men jag tycker ändå inte att det är djur oms borde hållas inne.


Om någon ska flyga för mina pengar så är det väl jag?
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,989765,00.html

Jag blir lite lätt arg, näe, nu ljuger jag. Jag blir mycket förbannad. 600 000, hon flög för 600 000. Det är mer än min årsinkomst, tusan det är typ mer än jag tjänat under hela mitt liv. Det är mer än vad min lägenhet kostar och det är mer än hela min studietid kommer kosta mig.
Näe man slår ihop det, lägenheten, studielånen och min årsinkomst, så kommer man inte ens upp i 600 000. Politiker, ni vill att landets ekonomi ska förbättras, varför flyger ni då bort pengar som skulle komma gå till att anställa personal inom vården, där det verkligen behövs folk? Blir så förbannad.


Det krävs en diva för att härma en diva?
http://expressen.se/index.jsp?a=854826

Jag vet inte vad jag ska tillägga, hoppas innerligt att han inte åker på stryk för detta. Carola är ju trots allt en av de personer som är lättast att driva med i hela sverige. Och en av de tacksammaste då hon alltid verkar bli så arg och upprörd :D


En ursäkt är som bäst när alla får se den?
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,989849,00.html

När man inte får som man vill, så ser man till att det inte finns något sätt för den andre att smita undan. Inga medel är förbjudna, och ett plus är att alla får veta vad som hänt och dessutom höra ursäkten. Tummen upp, undrar om det fungerar för oss vanliga dödliga?


Borde du inte lära dig äta?
http://expressen.se/index.jsp?a=857217

Victoria hävdar att hon känner modeller som äter, men jag funderar på, äter du då människa?!
Hon är ju bara skinn och ben, finns inget där. Hon vill hyra in modeller som ser lite naturligare ut, medan hon själv ser ut osm ett vandrande skelett...



Jag älskar "nyheter" eller är det så att jag egentligen älskar skvaller?

Inga kommentarer: